Hvem er Patrick Kronholm?
Jeg er en ung iværksætter som startede min første webshop som 17 årig. Da jeg fyldte 18 år oprettede jeg enkeltmandsvirksomheden Perfect-Body som derefter overtog min webshop. I slutningen af 2013 oprettede jeg en masse små webshops som ikke helt blev til noget, da jeg fik travlt med at færdiggøre min HTX uddannelse. I slutningen af 2014, ca. et halvt år efter jeg var færdig med HTX, tog jeg så et af disse projekter op igen, nemlig http://billigtsexlegetoej.dk, som var en idé jeg fik fordi sexlegetøj altid poppede op når jeg søgte på skønhedsprodukter på bland andet eBay. Billigt Sexlegetøj blev derfor min anden webshop.

Her på bloggen kan du læse om hvad jeg har lært i mine år som iværksætter. Dette er blandt andet tips, tricks og gode råd til opstart af webshop, virksomhed, betalingssystemer, import og eksport.

Da jeg driver to virksomheder i øjeblikket og samtidig gør mig klar til at starte på en uddannelse igen vil der måske gå lidt tid mellem mine indlæg. Jeg arbejder minimum 60 timer om ugen så det er ikke fordi jeg slapper af, men jeg har meget travlt. Udover at drive to virksomheder har jeg også lige startet en YouTube kanal som jeg håber på at få lavet nogle gode videoer til.

 

Se mere om mine projekter her:

Perfect-Body: http://perfect-Body.dk

Billigt Sexlegetøj: http://billigtsexlegetoej.dk

Facebook fan side: https://www.facebook.com/PatrickKronholm

YouTube: https://www.youtube.com/user/JegErSkurken

LinkedIn: http://dk.linkedin.com/in/patrickkronholm

Google Plus: https://plus.google.com/u/1/+PatrickKronholmS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>