Der kommer ikke til at står det store her, så bare gå videre til noget mere spændende. Dette er blot for at teste at siden virker som den skal og at kategorierne bliver vist på siden. man skal jo også starte et sted og denne blog kommer derfor til at starte med en kedelig lang test post som at tjekke om skriften er i orden og hvordan opsætningen bliver. De næste indlæg skal jeg nok lave lidt mere spændende end dette.

Hvis du ikke kan vente på at de næste indlæg kommer kan du bruge tiden på at følge mig på de forskellige sociale netværk eller du kan skrive en kommentar til denne post om hvad du synes jeg skal skrive om næste gang eller nogle gode emner som du synes at jeg burde dække.

Hvorfor startede jeg en blog?

Godt spørgsmål, jeg har længe givet gode råd på Amino og Facebook men synes tit at det bliver det samme. Jeg vil derfor besvare de oftest stillede spørgsmål og iværksætteri, start af virksomhed osv. her på bloggen og så bare sende et link til folk næste gang de stille samme spørgsmål, lidt hårdt måske men sådan bliver det desværre. Jeg er begyndt at få så travlt at jeg ikke kan lave lange indlæg om det samme hele tiden og hvis det alligevel kommer til at stå så fint herinde så hvorfor ikke bare linke det det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>