Efter vinterferien fandt jeg ud af at jeg var startet på KVUC’s FLEX hold. Da jeg fandt ud af dette var det den 15. februar og den første aflevering skulle have været afleveret dem 13. og nummer 2 den 25. så jeg havde rigtigt travlt. Jeg er heldigvis blevet færdig med begge afleveringer nu og det ser ud til at de er blevet godkendt og at jeg ikke bliver smidt ud. Jeg kan derfor gå i gang med at samle materiale til ansøgningen til CBS, hvilket er arbejdsgivererklæring, eksamensbevis osv. Arbejdsgivererklæringen skal jeg faktisk selv lave, da jeg ejer mit eget firma, så det bliver rigtig spændende. Derudover er jeg begyndt at gå efter en gammel drøm om at blive YouTube stjerne. Indtil videre er det bare for sjov og jeg har ikke rigtigt nogen følgere eller en godt niche at gå efter endnu. Du kan se min YouTube kanal her. Jeg har heldigvis to fine webshops som jeg kan leve af og er derfor ikke presset til noget. Hvis en YouTube kanal skal blive stor, skal man gerne gå efter en bestemt niche, jeg synes dog det er sjov at lave gaming videoer men kunne også godt finde på at lave noget om iværksætteri på et tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>