For cirka en uge siden startede jeg på et af KVUC’s FLEX-hold hvor jeg skal hæve mit samfundsfag fra C til B. Jeg har valgt at gøre dette fordi jeg til sommer vil søge ind på CBS, hvor det er et krav at man har haft samfundsfag på B. Jeg håber også på at det kan hæve mit gennemsnit lidt, da jeg vidst kun har 6,9 lige nu og derfor regner med at søge kvote 2.

FLEX undervisningen er lidt kedelig, da det er noget man læser hjemme og afleverer på computer og der er derfor ikke kontakt med læreren. Det passer mig dog fint, da jeg har travlt med at passe mine webshops og derfor ikke har tid til at gå i skole på normal tidspunkter.

Jeg har heller ikke fundet ud af hvad jeg gør med mine webshops hvis jeg kommer ind på CBS, for det vil betyde at jeg skal være i skole når jeg normalt arbejdede og derfor ikke kan aflevere pakkerne på posthuset samme dag som bestillingen er kommet.  Min bedste løsning er i øjeblikket at ændre den forventede leveringstid en dag, altså pakke ordrene om natten og aflevere dem på vej til skole om morgenen. Det betyder at mine kunder ikke længere kan modtage deres bestilling på under 24 timer men jeg håber at de overlever.

Det kommer også til at gå ud over min kundeservice som jeg ellers er så stolt af. Normalt går der ikke mange minutter før mine kunder får svar på deres problemer, men der kan hurtigt gå et par timer når hvis jeg er i skole. Det bliver nok en af de ting jeg har sværest ved og noget jeg også skal finde en måde at få oplyst kunden om. Da jeg for nyligt er begyndt at lave YouTube videoer, kunne jeg jo lave sådan en på min forside, hvor jeg kort fortæller om hvordan den nye dagligdag kommer til at hænge sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>